2016-06-15 02:48:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Eszébe jut beteljesületlen álma

Napi horoszkóp június 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Most van itt az ideje annak, hogy előrukkoljon azzal, ami már régóta a szívét nyomja. Megértésre fog találni, nyugodtan rábízhatja magát egy barátjára. Ez igazolja, amit mindig is tudott: benne igazán megbízhat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr már az Ikrek jegyében áll. Nyugtalanság és bosszúság van a levegőben. Tegye végre félre a csip-csup problémáit, és ne bosszankodjon olyasmiken, amik felett nincs hatalma. Ha olyasmivel foglalkozik, amire hatni is tud, sokkal elégedettebben fogja zárni ezt a mai napot. Az estéje is különleges lehet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai napon fontos találkozóra kerülhet sor, ami nagyban befolyásolja későbbi szakmai előmenetelét, a sorsa jobbra fordulását. Az anyagi ügyek is előtérbe kerülnek, legyen óvatos, mert ma hajlamos a túlköltekezésre!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Több konfliktus várható ma a munkahelyén. Kössön egyezséget és válasszon másik utat, ha szükséges. Délután nagyon felpörögnek az események, nehezen tartja a tempót. Az estét töltse otthon, nyugalomban!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Fontos családi ügyeket jeleznek a bolygók. Most remekül tudja képviselni az álláspontját, valószínűleg sikerül meggyőzni a többieket. A tervek megvalósításával azonban még várnia kell, ne legyen türelmetlen!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy közeli rokonnal kerülhet pénzügyileg is kapcsolatba. Ne féljen akár kölcsön adni, akár kölcsön kérni, megbízhat az illetőben. A munkahelyén egy kisebb átszervezés miatt új feladatokat kaphat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most képes lesz mindent elvégezni, két embernek is elegendő lendülete van, és mindent be tud fejezni. Ezen kívül még szórakoztatja is az, amit csinál. Sok örömben lesz része, és a humorérzéke sem fogja elhagyni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma talán túl könnyedén adja be a derekát, és átvállal egy nehéz feladatot a kollégájától. Ezzel a saját munkáját hátráltathatja, ráadásul kínos helyzetbe is keveredhet. A végén majd elvárják öntől azt, amit most szívességből tesz meg… Jobb lenne, ha inkább nemet mondana az illetőnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most újból az eszébe jut egy régit, beteljesületlen álma. Eddig talán az anyagiak, vagy családi kötelezettségek miatt nem tudta megvalósítani. Most hirtelen az ölébe hullhat egy lehetőség. Éljen vele!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Komoly döntések előtt áll. Szedje össze a bátorságát, és mondja ki, hogy mit szeretne! A párja mindenben támogatja, ebben biztos lehet! Pénzügyekkel kapcsolatban is váratlan fordulatokra számíthat ma.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Senki sem fog tiltakozni az ellen, ha átveszi a vezetést, és irányítja a munkát, hisz ön annyira jókedvű és optimista, hogy az a többiekre is átragad. Most szívesen vesz részt bármilyen kalandban, és ez érvényes a magánéletére is.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha egyedül van, akkor most nagyon erősen fogja érezni a társ hiányát. Tudnia kell, hogy ön szeretetre méltó ember, és a szerelem is beköszönt az életébe hamarosan!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: